Konoba Jadruhi je konoba s dugom tradicijom obiteljskog gospodarstva i ugostiteljstva!

Provedite s užitkom vrijeme u Konobi Jadruhi

Konoba Jadruhi nalazi se u selu Jadruhi u Vižinadi, u blizini turističkog centra, Poreča.

Prvi osjećaj koji gost dobije kad posjeti Konobu Jadruhi je toplina i tišina prijateljskog eksterijera restorana i prekrasne prirode koja ga okružuje. Konoba posjeduje lijepo dvorište gdje se djeca mogu igrati, dok odrasli mogu uživati u miru i prirodnim ljepotama. Restoran je vrlo ugodan i atraktivan.

 

Magija počinje kada gosti uđu u restoran: cijela atmosfera impresionira gostoprimstvom i toplinom koja čini da gosti zaborave na sve i počnu uživati u trenutku. Svaki od naših radnika trudi se pružiti najbolji užitak svakom gostu.

 

Iz želje da se osjećate opušteno i jednostavno,  unutrašnjost restorana dizajnirana je u kućnom, domaćem štihu s karakteristikama starih istarskih kuća, uključujući istovremeno i  jednostavnost i bogatstvo.

 

No, prava čarolija nastupa kada je narudžba spremna i kada možete procijeniti okus hrane, čak i po samom mirisu koji se okolo širi.

 

U našem meniju možete pronaći sve što želite: razne vrste mesa, morskih plodova, tjestenine i sira, tartufe, a sve  pripremljeno s velikim izborom začina i raznih vrsta umaka. Naši poslužitelji će vam sa zadovoljstvom pomoći u odabiru hrane!

Konoba Jadruhi je restoran za svakoga: za obitelj, prijatelje i parove. Svidjet će vam se ovdje, bez obzira koji tip restorana volite.

 

Posjetite Konobu Jadruhi i doživite prelijepe trenutke vrijedne pamćenja!

 

 

CONTACT US

Address: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Phone: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

WORKING HOURS

Friday -  Sunday

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved