Kada svakodnevne obaveze, iscrpljenost i nakupljeni stres još dodatno isprovociraju ljetne vrućine, onda je najbolje priuštiti si odmor daleko od gradske buke i posla. Obiteljsko imanje Jadruhi, smješteno u mirnom naselju Jadruhi, nedaleko od Vižinade, nudi vam upravo to – priliku za bezbrižan i relaksirajući odmor u samom središtu Istre.

 

Ovdje ćete pronaći savršen mir i tišinu koju ometaju tek zvukovi prirode, ali i jedan ugodan domaćinski ambijent i srdačnu dobrodošlicu. Uživajte u okolnim prirodnim ljepotama, zelenilu koje okružuje imanje i priuštite si odmor tijekom kojeg ćete se zaista opustiti i napuniti svoje baterije.

 

Za vas smo pripremili četiri potpuno opremljena apartmana koji će vam pružiti maksimalan komfor, ali i bogat meni u našoj konobi Jadruhi u kojoj njegujemo tradicijske vrijednosti istarske kuhinje. Probajte neke od vrhunskih specijaliteta koje naši chefovi pripremaju isključivo od svježih sezonskih namirnica poput tartufa i divljih šparoga, voća i povrća iz vlastitog vrta te domaćih proizvoda poput pršuta, maslinovog ulja i sira, i približite svom nepcu svu raskoš neodoljive istarske gastronomije.

 

Posjetite i Vi agroturizam Jadruhi i otkrijte mirnu oazu za opuštanje i uživanje u malim zadovoljstvima u samom srcu Istre.