Božićno vrijeme je period darivanja, ali isto tako i opuštanja u dobrom društvu, u krugu prijatelja, suradnika i obitelj te uživanja u malim stvarima. Konoba Jadruhi, smještena u malom istoimenom naselju, idilično je mjesto za bijeg od gradske vreve i guštanje u vrhunskim domaćim specijalitetima i delicijama.

Bez obzira planirate li ekstravagantni domjenak za svoje poslovne partnere ili jednostavno želite uživati u gurmanskim trenucima u društvu obitelji i prijatelja, konoba Jadruhi odličan je izbor za vas. Ovdje će vas dočekati topla blagdanska atmosfera, posebno uređeni interijer, vrhunska usluga našeg ljubaznog osoblja, ali isto tako i kreativna jela s našeg menija. Rado ćemo vam pomoći oko organizacije božićnog domjenka ili proslave i pobrinuti se da vam baš ništa ne nedostaje.

Počastite sebe i svoje odabrano društvo ukusnim istarskim specijalitetima koje naši iskusni chefovi pripremaju prema tradicionalnim recepturama i koristeći samo pomno odabrane namirnice i domaće proizvode. Neka ove godine vaš božićni domjenak bude uistinu poseban – posjetite konobu Jadruhi i priuštite sebi, svojim prijateljima, kolegama, suradnicima i ukućanima uistinu nezaboravne blagdane.