Ako tražite zalogaj koji će vam otvoriti apetit i na najbolji način uvesti vas u ostatak menija, onda je carpaccio definitivno najbolji izbor.

Ovdje u konobi Jadruhi možete probati vrhunski carpaccio pripremljen od mesa boškarina, kojeg naši iskusni chefovi spravljaju na jedan kreativan i poseban način. Prije svega, važno je napomenuti kako je boškarin autohtono istarsko govedo koje se uzgaja u gurmanske svrhe ičije je meso izrazito cijenjeno i traženo zbog specifične teksture i bogatog okusa.

U kuhinji konobe Jadruhi, povrh svega gotov carpaccio od boškarina dodatno posipamo svježim, naribanim istarskim tartufima kako bismo vam kreirali jedinstvenu kombinaciju okusa. Ovo neodoljivo i ukusno jelo u trenu će vam dočarati svu raskoš tradicionalne istarske gastronomije.

Posjetite stoga i Vi konobu Jadruhi, započnite svoj ručak ili večeru carpacciom od boškarina, počastite svoja osjetila ovom zavodljivom gurmanskom kreacijom i uživajte u brojnim drugim specijalitetima koje ćemo rado za vas pripremiti.