KOD NAS SAMO KVARNERSKI ŠKAMPI U PONUDI! EN - Konoba Jadruhi

Kvarnerski škampi, kozice, školjke i ribe ispunit će vaš pjat mirisima Mediterana u svako godišnje doba.

KOD NAS SAMO KVARNERSKI ŠKAMPI U PONUDI!

U Konobi Jadruhi vas čeka topli ambijent, nasmijano osoblje, odlično pripremljena i ukusna hrana te bogata vinska karta!

U Konobi Jadruhi poseban naglasak stavljamo na jela pripremljena od svježeg kvarnerskog škampa, kojeg smatraju jednom od najcjenjenijih jadranskih i mediteranskih poslastica. Veliku popularnost među gurmanima škampi vjerojatno zahvaljuju svojem profinjenom, blagom okusu te podatnoj teksturi koja osvaja sve koji ih probaju.

 

Prilagođavajući se ukusima i željama gostiju, kvarnerske škampe najčešće spravljamo na tradicionalni način, na buzaru. Većina će se složiti da su škampi najukusniji kad su najjednostavnije pripremljeni. Buzara je jednostavna za pripremu, a okusom očarva sve koji ju kušaju.

 

Škampi se mogu poslužiti i kao hladno predjelo, sirovi se odlično slažu s jednostavnim mediteranskim marinadama od limunovog soka i vrhunskog istarskog maslinovog ulja, kao toplo predjelo u rižotima, sa istarskom  tjesteninom ili pljukancima, ili pak na gradela.

 

U Konobi Jadruhi možete uživati i u ukusnim i maštovitim jelima od svježih riba i školjki. Radimo menije temeljene  na dnevnom ulovu svježe ribe, školjki i rakova. Sve ostale namirnice koje koristimo također su sezonske i svježe.

Ukoliko još niste, ne čekajte posebnu prigodu, već što prije rezervirajte svoje mjesto u Konobi Jadruhi.

 

 

CONTACT US

Address: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Phone: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

WORKING HOURS

Friday -  Sunday

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved