U PETAK JE U OPĆINI VIŽINADA, POVODOM PROSLAVE DANA OPĆINE I BLAGDANA SV.JERONIMA, ZAŠTITNIKA OPĆINE, ODRŽANA I SVEČANA SJEDNICA NA KOJOJ SU DODIJELJENA PRIZNANJA ZASLUŽNIM GRAĐANIMA ZA 2015.G.

 

Zahvalnicom je nagrađena i Konoba Jadruhi, u vlasništvu obitelji Šimonović, koja se nalazi u naselju Jadruhi nadomak Vižinade.

 

Konoba Jadruhi, poznata svim gastroljupcima u Istri, ali i široj regiji, slijedi tradiciju svog obiteljskog gospodarstva i nudi isključivo tradicionalna i autohtona istarska jela. Prepoznata od strane gostiju po kvaliteti i raznovrsnosti ponude jela i domaćih vina, postala je mjesto gdje se uvijek traži stol više. Na taj način uvelike doprinosi gastronomskoj, ali i kulturnoj ponudi Općine Vižinada. Čelnici Općine toga su itekako svjesni, a ovom nagradom su to i potvrdili.

 

Bogatstvo turističke ponude Istre, osim mora, sunca i kulturno-povijesne baštine, upotpunjuje  kvalitetna kulinarska i vinska ponuda. Ponuda ukusnih i zdravih, isključivo lokalnih specijaliteta, vina domaćih proizvođača pomno odabrana da savršeno prate svako jelo, domaći rustikalni ambijent i cijelo ozračje koje pruža ovo malo istarsko mjesto, čine Konobu Jadruhi nezaobilaznim mjestom za vrhunski gastronomski doživljaj Istre.

 

U Konobi Jadruhi ističu da je nagrada koju su dobili veliko priznanje njihovom radu, ali isto tako  poticaj i obveza da i dalje promiču  gastronomsku kulturu istarskog kraja.

 

Ukoliko još niste, ne čekajte posebnu prigodu, već što prije rezervirajte svoje mjesto u Konobi Jadruhi. Sigurni smo da ćete se uvijek i iznova vraćati.