I ove godine vaša omiljena konoba Jadruhi sudjelovat će na međunarodnom sajmu „S klobasicom u EU“ koji se već tradicionalno početkom ožujka održava u Sv. Petru u Šumi.

 

Šesto po redu izdanje ovog uglednog sajma ugostit će ponovno velik broj izlagača, kako iz Hrvatske tako i iz susjednih zemalja, a posjetitelji će još jednom imati priliku uživati u bogatim okusima vrhunskih kobasica i sličnih proizvoda.

 

Prošlogodišnji sajam bio je izrazito uspješan s obzirom na to kako je upravo konoba Jadruhi tom prigodom osvojila jednu od ukupno tek dvije dodijeljene zlatne medalje na ocjenjivanju, a osim toga nagrađeni smo i srebrnom medaljom u kategoriji kosnica.

 

Međunarodni sajam „S klobasicom u EU“ održat će se od 2. do 4. ožujka na središnjem trgu, a osim  kobasica i raznih gurmanskih delicija, posjetitelje očekuje i bogat zabavni program od pjesme i plesa do svjetskog prvenstva u nadijevanju kobasica, nagradnih igara i drugih iznenađenja.

 

Ovom prigodom vas stoga pozivamo da posjetite ovaj jedinstveni sajam koji okuplja vrhunske proizvođače, kao i same ljubitelje dobrih kobasica, i uživate u brojnim atrakcijama za sva vaša osjetila. Isto tako pozivamo vas da potražite naš izložbeni prostor i degustirate neke od vrhunskih suhomesnatih proizvoda iz domaće proizvodnje konobe Jadruhi.

 

Vidimo se na  sajmu „S klobasicom u EU“!