Najbolje vino uz obrok IT - Konoba Jadruhi

Odaberite najbolje vino uz obrok u Konobi Jadruhi!

Najbolje vino uz obrok

Svaki obrok ima svoj vinski par. Vrsta vina snažno utiče na obrok: crveno, bijelo ili crno. Ali što odabrati ako niste sommelier? U Konobi Jadruhi vam pomažu da to učinite na jednostavan način.

Mnogi restorani danas imaju svoju vlastitu vinariju i radije se odlučuju za proizvodnju tradicionalnih vrsta vina. Kada gosti posjete Konobu Jadruhi u vinskoj karti mogu vidjeti sljedeće tipove vinskih sorti:

 

  • malvazija
  • teran
  • cabernet
  • merlot
  • chardonnay

 

Posjetitelji Konobe Jadruhi obraćaju pozornost i na meni. Konoba Jadruhi ima vrhunski iskombiniran meni kojim omogućuje lakši izbor svojim gostima. Meniju je napravljen uzimajući u obzir i vrste vina kako bi se stvorio dobar spoj hrane i vina i uživalo u oba mirisa i okusa.

 

Gost bi trebao  znati opća pravila kombinacije određenih vrsta vina sa svakim jelom. Malvazija je dobra kombinacija s plodovima mora, rižotom i tjesteninom s nekim mesnim umakom.

 

Crvena vina iz sorte teran kombiniraju se s govedinom, dimljenim kobasicama, tvrdim sirom i mesom sa roštilja.

 

Cabernet je vrlo popularna vrsta grožđa za izradu crnih vina. Uglavnom se kombinira s masnijom hranom kao što su meso s roštilja (odrezak), pečenje, pržene kobasice i još mnogo toga.

 

Merlot je drugo najpopularnije vino posle caberneta te je među deset najboljih svjetskih vrsta vina. Može se kombinirati gotovo sa svakim jelom iz menija: hladnom šunkom, povrćem, polutvrdim sirevima, mesom i divljači.

 

Chardonnay,  bijelo vino, pristaje uz laganija jela od mesa - piletinu, puretinu i laganu ribu.

 

Contatto

Indirizzio: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefono: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

ORARIO DI LAVORO

Giovedi - Domenica

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved