Festival pjenušaca koji će se održati ovoga vikenda u Višnjanu okupit će zasigurno velik broj posjetitelja željnih vrhunskih okusa vina s mjehurićima, ali i brojnih tradicionalnih gastro delicija koje će se ondje kušati.

 

Sve one koji zbog svojih obaveza ne stignu posjetiti sajam ili pak po završetku festivala budu tražili detaljnije upoznavanje istarske eno-gastro ponude, pozivamo da posjete obiteljsku konobu Jadruhi i uživaju u jedinstvenom doživljaju sljubljivanja najboljih istarskih vina i savršeno ukusnih zalogaja lokalne kuhinje.

 

Svakog vikenda očekuje vas širok izbor jela pripremljenih isključivo od svježih namirnica i to prema originalnim recepturama domaće kuhinje. U ponudi ćete tako naći prepoznatljive okuse istarskog pršuta i raznih vrsta sireva, ručno rađene tjestenine, mesne specijalitete, svježu ribu i morske plodove izravno iz Jadrana, jela s tartufima te domaće deserte, a uz sve to naše će vam ljubazno osoblje uvijek preporučiti butelju kvalitetnog pjenušavog ili drugog vina koje će se savršeno složiti s vašim tanjurom.

 

Opustite se u ugodnom ambijentu stare istarske konobe, uživajte u vrhunskim specijalitetima pripremljenih od strane naših iskusnih chefova, probajte neka od najboljih istarskih vinskih kapljica i doživite uzbuđenje kod svakog novog zalogaja i gutljaja.

 

Posjetom konobi Jadruhi otkrit ćete da svaki dan može biti festival dobre hrane i dobrog vina, stoga rezervirajte svoj dolazak na info@jadruhi.com.