NAŠI PROIZVODI - Konoba Jadruhi

NAŠI PROIZVODI

Stara rimska poslovica kaže: „Da bi upoznao jedan narod - sjedi za njegov stol, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino, onda ćeš znati kakvi su to ljudi“. Upravo preko vina, i mi želimo da naši gosti upoznaju Istru i mentalitet, tradiciju i običaje.

 

Na našem obiteljskom gospodarstvu  na kojem se nalazi oko 7000 loza na tri lokacije vinograda, proizvodimo vino od  tradicionalnih  starih istarskih  sorti među kojima se svojim posebnim mirisima ističu: Malvazija, Teran, Cabernet, Merlot i Chardonnay. Vina iz naše vinarije osvojila  su nagrade na Vinistri u Gračišću!

 

Posebno treba istaknuti da se u promociji istarske kobasice na međunarodnoj manifestaciji S klombasicom u Europu, koja se održava u Svetom Petru u Šumi, naša kobasica bila šampionska!

Na Sajmu hrvatskih proizvoda 2013.  osvojeno je zlato u Opatiji.

Proglašeni smo najboljim među osam seoskih gospodarstava u Hrvatskoj u sklopu  Gastrofeja.

Nudimo autohtona i tradicionalna istarska jela, spravljena prema starim receptima, proizvedena u vlastitom Agroturizmu.

 

 

Najtraženiji specijaliteti naše kuhinje su: Istarski pršut, pljukanci, njoki, fuži, kao i mesne delicije od istarskog boškarina, za čiju izradu je zadužen kuhar Marko. Posebno ističemo domaći kruh koji poslužujemo uz svako jelo, topao i hrskav.Za ljubitelje slastica, nudimo kolače vlastite proizvodnje, kao što su fritule, kroštule i druge delicije čiju kvalitetu će pohvaliti svaki gurman. Sve ovo možete začiniti dobrom kapljicom vina tradicionalnih Istarskih sorti, kao i domaćim rakijama biska, medica, višnjevača i druge.

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved