Odresci su mnogima od nas omiljeni zalogaj, bez obzira na način pripreme i vrstu odreska. Pripremu odležanog ramsteka odreska brojni kulinarski eksperti smatraju pravom umjetnošću, od odabira najboljeg komada goveđeg mesa i preciznog rezanja na debljinu od oko 5 cm, pa sve do pečenja na grillu prema željama gosta.

 

Posebnost odležanog ramsteka leži u fino prošaranom mesu koje nekako savršeno balansira one masnije i one mesnatije dijelove, pružajući odresku sočnost u svakom novom zalogaju, ali i u samoj količini jer on obično teži oko kilogram.

 

Ovdje u konobi Jadruhi također ćete pronaći neodoljivi odležani ramstek kojeg naši iskusni chefovi spravljaju prema originalnoj recepturi, uz svega malo soli, papra i maslaca kako bi se istaknule i zadržale svi oni raskošni okusi i arome. Jednom kada probate ovaj odrezak vjerojatno ćete se odmah zaljubiti u njegove jedinstvene karakteristike koje dodatno dobivaju na težini uz kvalitetna vina iz naše bogate vinske karte.

 

Odaberite i vi konobu Jadruhi kao mjesto za svoje gastro avanture, opustite se u ugodnoj domaćinskoj atmosferi i otkrijte zašto baš odležani ramstek zovu pravim iskušenjem za nepce i kraljem mesnih specijaliteta.