KONOBA JADRUHI JE KONOBA S DUGOM TRADICIJOM OBITELJSKOG GOSPODARSTVA I UGOSTITELJSTVA!

 

Konoba Jadruhi nalazi se u selu Jadruhi u Vižinadi, u blizini turističkog centra, Poreča.

 

Prvi osjećaj koji gost dobije kad posjeti Konobu Jadruhi je toplina i tišina prijateljskog eksterijera restorana i prekrasne prirode koja ga okružuje. Konoba posjeduje lijepo dvorište gdje se djeca mogu igrati, dok odrasli mogu uživati u miru i prirodnim ljepotama. Restoran je vrlo ugodan i atraktivan.

 

Magija počinje kada gosti uđu u restoran: cijela atmosfera impresionira gostoprimstvom i toplinom koja čini da gosti zaborave na sve i počnu uživati u trenutku. Svaki od naših radnika trudi se pružiti najbolji užitak svakom gostu.

 

Iz želje da se osjećate opušteno i jednostavno,  unutrašnjost restorana dizajnirana je u kućnom, domaćem štihu s karakteristikama starih istarskih kuća, uključujući istovremeno i  jednostavnost i bogatstvo.

 

No, prava čarolija nastupa kada je narudžba spremna i kada možete procijeniti okus hrane, čak i po samom mirisu koji se okolo širi.

 

U našem meniju možete pronaći sve što želite: razne vrste mesa, morskih plodova, tjestenine i sira, tartufe, a sve  pripremljeno s velikim izborom začina i raznih vrsta umaka. Naši poslužitelji će vam sa zadovoljstvom pomoći u odabiru hrane!

Konoba Jadruhi je restoran za svakoga: za obitelj, prijatelje i parove. Svidjet će vam se ovdje, bez obzira koji tip restorana volite.

 

Posjetite Konobu Jadruhi i doživite prelijepe trenutke vrijedne pamćenja!