Počela je sezona neodoljivih bijelih tartufa u Istri, poluotoku koji krije jedno od najvećih prirodnih staništa ove vrijedne i cijenjene podzemne gljive. Tako i u konobi Jadruhi, koja je prepoznatljiva po jelima tradicionalne istarske kuhinje, u jesen možete pronaći ukusne specijalitete s bijelim tartufima.

Bijeli tartufi smatraju se najvrjednijim među svojom vrstom, prije svega zbog nevjerojatno intenzivnih mirisa i dominantnog okusa, koje pak lako i jednostavno prenose na gotovo svaki zalogaj. U našu kuhinju stižu uvijek svježi iz obližnje Motovunske šume, a potom ih naši iskusni chefovi kombiniraju s raznim drugim kvalitetnim i pomno odabranim namirnicama kako bi vam priredili pravu malu senzaciju na tanjuru.

Ovdje u konobi Jadruhi pronaći ćete ukusnu domaću istarsku tjesteninu s bijelim tartufima, kao što su primjerice njoki i fuži, koja će zasigurno zadovoljiti sve vaše ukuse i otkriti vam ono najbolje što istarska gastronomija može pružiti.

Posjetite nas u mirnom naselju Jadruhi, nedaleko od Vižinade, opustite se u ugodnom ambijentu po uzoru na stare istarske konobe i uživajte u vrhunskim specijalitetima poput domaće tjestenine s tartufima