Sezona bijelih tartufa sa sobom donosi već poznate i cijenjene istarske specijalitete konobe Jadruhi.

 

Tartufi su općenito jedna od najpoželjnijih namirnica u svakoj kuhinji, a mnogi se slažu kako je upravo bijeli tartuf posebna kulinarska delicija s obzirom na intenzivne i neodoljive arome i mirise koje pruža.

 

Istarski bijeli tartuf svake godine privlači sve veći broj domaćih i stranih gostiju koji, osim u traženju tartufa diljem Motovunske šume, najvećeg jedinstvenog prirodnog staništa bijelog tartufa, također uživaju i u raznim jelima koja se temelje upravo na izvornim okusima svježih bijelih tartufa.

 

S dolaskom jeseni i početkom sezone ovog tako neobičnog i posebnog gomolja, naš iskusni chef Marko predstavit će vam novi, originalni i kreativni meni temeljen na neizostavnim bijelim tartufima i ostalim svježim sezonskim namirnicama. Jela s tartufima dio su tradicionalne istarske gastronomske ponude koja će vas zasigurno oduševiti i impresionirati, stoga nemojte pretjerano dvojiti, već iskoristite ovo idealno vrijeme kada su upravo karakteristične arome i okusi bijelog tartufa najbolje izraženi.

 

Priuštite sebi i svom društvu posebne gurmanske užitke uz specijalitete sa svježim bijelim tartufima u konobi Jadruhi i doživite sasvim jedan sasvim drugačiji doživljaj uživanja u vrhunskoj hrani.