O NAMA - Konoba Jadruhi

O NAMA

Konoba Jadruhi u vlasništvu je obitelji Šimonović, sa dugogodišnjom tradicijom obiteljskog gospodarstva i ugostiteljske djelatnosti. Konoba se nalazi u naselju Jadruhi kraj Vižinade, u blizini turističkog središta Poreča kao i srednjovjekovnog Motovuna.

AUTOHTONI PROIZVODI

Nudimo autohtona i tradicionalna istarska jela, spravljena prema starim receptima, proizvedena u vlastitoj Konobi. Među najomiljenijima su za Istru prepoznatljivi specijaliteti kao što su: Istarski pršut, pljukanci, njoki, fuži, kao i mesne delicije.

TARTUFI

Neizostavni dio svakog stola i dobre konobe u Istri su razni sirevi, kao i tartufi koji su karakteristični za ovaj dio Istre, budući da je Motovunska šuma poznata kao nalazište ovog Istarskog dragulja. Posebno ističemo domaći kruh koji poslužujemo uz svako jelo, topao i hrskav.

DOMAĆI KOLAČI

Za ljubitelje slastica, nudimo kolače vlastite proizvodnje, kao što su fritule, kroštule i druge delicije čiju kvalitetu će pohvaliti svaki gurman. Sve ovo možete začiniti dobrom kapljicom vina, domaće proizvodnje, tradicionalnih Istarskih sorti, kao i domaćim rakijama biska, medica, višnjevača i druge...

NAŠE NAGRADE

Ljubazno osoblje Konobe Jadruhi srdačno vas očekuje, kako bi Vam pružili istinski gurmanski užitak i nezaboravan odmor u našem seoskom gospodarstvu.

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved