5 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI KONOBU JADRUHI

kanoba jadruhi

Konoba Jadruhi je konoba s dugom tradicijom obiteljskog gospodarstva i ugostiteljstva, smještena u Vižinadi, nadomak Poreča.

Gastronomija Konobe Jadruhi odražava prave istarske okuse, a mi vam donosimo 5 razloga zašto je Konoba Jadruhi vrijedna svake posjete.

 

 1. AUTOHTONA ISTARSKA HRANA - Na meniju Konobe Jadruhi možete pronaći sve što pravi gurman može  poželjeti: razne vrste mesa, svježe morske plodove, domaću istarsku tjesteninu (fuži, pljukanci), jela s tartufima i sve to spravljeno po domaćoj i tradicionalnoj recepturi.

 2. REGISTRIRANA PRŠUTARNA I VLASTITA PROIZVODNJA ISTARSKIH TRADICIONALNIH PROIZVODA - U Konobi Jadruhi na jednom mjestu imamo sve. Naša specijalnost su istarski tradicionalni proizvodi koje stvaramo u našem vlastitom Agroturizmu, a posebno smo ponosni na naše kobasice i pršut. Također, na promociji istarske kobasice na međunarodnoj manifestaciji “S klobasicom u Europu”, koja se održava u Svetom Petru u Šumi, naša kobasica je bila šampionska, što govori o kvaliteti proizvoda koje nudimo u svojoj ponudi.

 3. UVIJEK SVJEŽE NAMIRNICE -  Ima li što bolje od domaće hrane, spremljene na tradicionalnim recepturama, od uvijek svježih sastojaka? Vjerujemo kako vam ne treba daljnje pojašnjavanje.

 4. PREDIVNA TERASA - Ljeto samo što nije stiglo, a  prekrasna terasa Konobe Jadruhi čeka na vas. Domaći ambijent terase i pažljivo uređen vrt dodatni su razlog posjete.

 5. PARKING - Zadnji razlog, ali ne i manje važan je mogućnost besplatnog parkinga. Za sve naše goste imamo osiguran parking ispred same Konobe Jadruhi.

 

Vjerujemo da će vas ovih 5 razloga samo potaknuti na dolazak u našu Konobu Jadruhi. Očekujemo vas!

 

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved