Agroturizam Jadruhi – za savršen odmor u srcu Istre

Kada svakodnevne obaveze, iscrpljenost i nakupljeni stres još dodatno isprovociraju ljetne vrućine, onda je najbolje priuštiti si odmor daleko od gradske buke i posla. Obiteljsko imanje Jadruhi, smješteno u mirnom naselju Jadruhi, nedaleko od Vižinade, nudi vam upravo to - priliku za bezbrižan i relaksirajući odmor u samom središtu Istre.

Ovdje ćete pronaći savršen mir i tišinu koju ometaju tek zvukovi prirode, ali i jedan ugodan domaćinski ambijent i srdačnu dobrodošlicu. Uživajte u okolnim prirodnim ljepotama, zelenilu koje okružuje imanje i priuštite si odmor tijekom kojeg ćete se zaista opustiti i napuniti svoje baterije.

 

Za vas smo pripremili četiri potpuno opremljena apartmana koji će vam pružiti maksimalan komfor, ali i bogat meni u našoj konobi Jadruhi u kojoj njegujemo tradicijske vrijednosti istarske kuhinje. Probajte neke od vrhunskih specijaliteta koje naši chefovi pripremaju isključivo od svježih sezonskih namirnica poput tartufa i divljih šparoga, voća i povrća iz vlastitog vrta te domaćih proizvoda poput pršuta, maslinovog ulja i sira, i približite svom nepcu svu raskoš neodoljive istarske gastronomije.

 

Posjetite i Vi agroturizam Jadruhi i otkrijte mirnu oazu za opuštanje i uživanje u malim zadovoljstvima u samom srcu Istre.

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved