Kako zamišljamo svoj odmor daleko od gužve?

Agroturizam Jadruhi nudi gostoprimstvo, tradiciju i visoki komfor za odmor bez stresa!

Nakon cijele godine napornog rada, gradske gužve i buke, onečišćenog zraka i stresa na poslu, Konoba Jadruhi nudi vam idealan odmor u dva moderno opremljena apartmana.

Agroturizam

Agroturizam s konobom i apartmanima nalazi se u naselju Jadruhi kraj Vižinade.

 

Neposredna blizina mora i plaža, turističkog središta Poreča ali i srednjovjekovnog  gradića Motovuna, pružit će vam pravi doživljaj Istre. Netaknuta priroda, idiličan mir i opuštajuće zelenilo, komfor, gostoprimstvo i tradicija  jamče iznad svega odmor bez stresa.

 

U sklopu našeg imanja možete uživati i u društvu domaćih životinja, krava, ovaca, koza, kokoši i domaćih svinja, čemu će se najviše veseliti djeca. Svježe povrće i voće možete sami  ubrati u našem ekološkom vrtu i poslužit ćemo vam ga isti dan.

 

Kako dragocjeno vrijeme svoga odmora ne biste trošili na kuhanje, u našoj konobi vam nudimo obilje dobre, tradicionalne, istarske hrane. Domaći proizvodi, meso lokalnih uzgajivača, istarskog boškarina i divljači, povrće, voće, samoniklo bilje, svježa riba, plodovi mora i naša domaća pašta, ponuda je kojoj nećete moći odoljeti. Sve to začinjeno je domaćim maslinovim uljem i  po želji autohtonim istarskim tartufima.

 

Domaće vino pretvorit će svaki susret za stolom u ugodno, zabavno i veselo druženje.

 

Posjetite naš agroturizam i uživajte u odmoru okruženi mirom i zelenilom, upoznavajući se sa svim blagodatima ruralnog života u Istri.

 

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved