Dobrim odabirom pravih začina chef Marko sasvim obično jelo pretvara u pravu deliciju.

DOZNAJTE KOJE ZAČINE U SVOJOJ KUHINJI KORISTI CHEF KONOBE JADRUHI

Začinsko bilje i začini zavode našu maštu i osjetila, a upravo su začini mala tajna svakog vrhunskog chefa, pa tako i našeg chefa Marka.

Dobrim odabirom pravih začina chef Marko sasvim obično jelo pretvara u pravu deliciju.  Ispravnim kombiniranjem namirnica i začina u Konobi Jadruhi dobivamo ukusna, tradicionalna istarska jela. Također, važno je istaknuti kako koristimo začinsko bilje iz vlastitog vrta, između ostalog majčinu dušicu, ružmarin i timijan, a sve to kako bismo priuštili našim gostima kvalitetu okusa i mirisa u svim jelima koje spravljamo.

 

Majčina dušica često je začinsko bilje u mediteranskoj kuhinji, osobito jelima s krumpirom i raznim vrstama tjestenine, a idealan je dodatak salatama kojima će pružiti posebne arome. Svježi timijan ima nešto umjereniju gorčinu i intenzivnog je okusa pa se koristi kod pripreme mesnih jela od junetine, janjetine i divljači, a dobro se slaže i s gljivama. U konačnici tu je i ružmarin, neizostavni začin čiji okus gotovo nestvarno dobro možete kombinirati s raznih jelima, bilo od ribe, crvenog i bijelog mesa ili pak povrća.

 

Domaće namirnice te kvalitetni prirodni začini, uz umijeće njihove pravilne i pravovremene upotrebe od strane našeg vrhunskog chefa Marka, zajedno stvaraju jela unikatnih okusa i mirisa koje nećete lako zaboraviti. Posjetite konobu Jadruhi i uživajte u vrhunskim jelima uz dašak prirode iz našeg vlastitog vrta sa začinskim biljem.

 

 

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved