Konoba Jadruhi - vaša idealna polazna točka za uživanje u omiljenim sportskim aktivnostima

Obiteljsko imanje "Konoba Jadruhi" smješteno je u istoimenom naselju, okruženo pitoresknim krajolikom, ali i brojnim turističkim atrakcijama koje se nalaze u neposrednoj blizini, a do kojih je jednostavno doći.

Nalazimo se na raskrižju puteva između gotovo svih važnijih destinacija u ovom dijelu Istre – Novigrada i Poreča s obalne strane te Motovuna i Pazina s kontinentalne.

 

Konoba Jadruhi nudi vam udoban polupansionski smještaj u potpuno opremljenim apartmanima, ali i bogatu gastro ponudu temeljenu na domaćim namirnicama i autohtonim proizvodima te tradicionalnim recepturama istarske kuhinje. Ovdje ćete tako pronaći pravu malu oazu za opuštanje koja kombinira savršeni mir i tišinu te ukusne gurmanske zalogaje i kvalitetna istarska vina.  Konoba Jadruhi nudi sve što vam je potrebno kako biste svakoga dana iznova bili spremni na nove aktivnosti i istraživanje prirodnih znamenitosti istarskog poluotoka.

 

Kada već govorimo o aktivnostima, onda svakako treba spomenuti obližnje biciklističke rute, uključujući Parenzanu, već poznatu biciklističku stazu koja se proteže duž stare željezničke pruge, ali i brojne druge staze u okolici Vižinade te središnjoj Istri općenito. Ukoliko ste pak ljubitelj vodenih sportova, nakon samo 20-ak minuta vožnje od Jadruha naći ćete se na obali koja nudi pregršt sportskih aktivnosti na vodi.

 

Ako ste u potrazi za mjestom koje će se savršeno uklopiti u vaše omiljene biciklističke ili druge sportsko-rekreativne aktivnosti, onda je Konoba Jadruhi definitivno najbolje odredište za vaš odmor.

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved