Konoba Jadruhi ponovo predstavlja svoje kvalitetne proizvode na međunarodnom sajmu

I ove godine vaša omiljena konoba Jadruhi sudjelovat će na međunarodnom sajmu „S klobasicom u EU“ koji se već tradicionalno početkom ožujka održava u Sv. Petru u Šumi.

Šesto po redu izdanje ovog uglednog sajma ugostit će ponovno velik broj izlagača, kako iz Hrvatske tako i iz susjednih zemalja, a posjetitelji će još jednom imati priliku uživati u bogatim okusima vrhunskih kobasica i sličnih proizvoda.

 

Prošlogodišnji sajam bio je izrazito uspješan s obzirom na to kako je upravo konoba Jadruhi tom prigodom osvojila jednu od ukupno tek dvije dodijeljene zlatne medalje na ocjenjivanju, a osim toga nagrađeni smo i srebrnom medaljom u kategoriji kosnica.

 

Međunarodni sajam „S klobasicom u EU“ održat će se od 2. do 4. ožujka na središnjem trgu, a osim  kobasica i raznih gurmanskih delicija, posjetitelje očekuje i bogat zabavni program od pjesme i plesa do svjetskog prvenstva u nadijevanju kobasica, nagradnih igara i drugih iznenađenja.

 

Ovom prigodom vas stoga pozivamo da posjetite ovaj jedinstveni sajam koji okuplja vrhunske proizvođače, kao i same ljubitelje dobrih kobasica, i uživate u brojnim atrakcijama za sva vaša osjetila. Isto tako pozivamo vas da potražite naš izložbeni prostor i degustirate neke od vrhunskih suhomesnatih proizvoda iz domaće proizvodnje konobe Jadruhi.

 

Vidimo se na  sajmu „S klobasicom u EU“!

 

 

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved