Nakon festivala pjenušaca svi u Konobu Jadruhi

Festival pjenušaca koji će se održati ovoga vikenda u Višnjanu  okupit će zasigurno velik broj posjetitelja željnih vrhunskih okusa vina s mjehurićima, ali i brojnih tradicionalnih gastro delicija koje će se ondje kušati.

Sve one koji zbog svojih obaveza ne stignu posjetiti sajam ili pak po završetku festivala budu tražili detaljnije upoznavanje istarske eno-gastro ponude, pozivamo da posjete obiteljsku konobu Jadruhi i uživaju u jedinstvenom doživljaju sljubljivanja najboljih istarskih vina i savršeno ukusnih zalogaja lokalne kuhinje.

 

Svakog vikenda očekuje vas širok izbor jela pripremljenih isključivo od svježih namirnica i to prema originalnim recepturama domaće kuhinje. U ponudi ćete tako naći prepoznatljive okuse istarskog pršuta i raznih vrsta sireva, ručno rađene tjestenine, mesne specijalitete, svježu ribu i morske plodove izravno iz Jadrana, jela s tartufima te domaće deserte, a uz sve to naše će vam ljubazno osoblje uvijek preporučiti butelju kvalitetnog pjenušavog ili drugog vina koje će se savršeno složiti s vašim tanjurom.

 

Opustite se u ugodnom ambijentu stare istarske konobe, uživajte u vrhunskim specijalitetima pripremljenih od strane naših iskusnih chefova, probajte neka od najboljih istarskih vinskih kapljica i doživite uzbuđenje kod svakog novog zalogaja i gutljaja.

 

Posjetom konobi Jadruhi otkrit ćete da svaki dan može biti festival dobre hrane i dobrog vina, stoga rezervirajte svoj dolazak na info@jadruhi.com.

 

 

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved