Odležani ramstek – mesna delicija za istinske ljubitelje grilla

Odresci su mnogima od nas omiljeni zalogaj, bez obzira na način pripreme i vrstu odreska. Pripremu odležanog ramsteka odreska brojni kulinarski eksperti smatraju pravom umjetnošću, od odabira najboljeg komada goveđeg mesa i preciznog rezanja na debljinu od oko 5 cm, pa sve do pečenja na grillu prema željama gosta.

Posebnost odležanog ramsteka leži u fino prošaranom mesu koje nekako savršeno balansira one masnije i one mesnatije dijelove, pružajući odresku sočnost u svakom novom zalogaju, ali i u samoj količini jer on obično teži oko kilogram.

 

Ovdje u konobi Jadruhi također ćete pronaći neodoljivi odležani ramstek kojeg naši iskusni chefovi spravljaju prema originalnoj recepturi, uz svega malo soli, papra i maslaca kako bi se istaknule i zadržale svi oni raskošni okusi i arome. Jednom kada probate ovaj odrezak vjerojatno ćete se odmah zaljubiti u njegove jedinstvene karakteristike koje dodatno dobivaju na težini uz kvalitetna vina iz naše bogate vinske karte.

 

Odaberite i vi konobu Jadruhi kao mjesto za svoje gastro avanture, opustite se u ugodnoj domaćinskoj atmosferi i otkrijte zašto baš odležani ramstek zovu pravim iskušenjem za nepce i kraljem mesnih specijaliteta.

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved