Riblja plata s kojom ne možete pogriješiti

Konoba Jadruhi poznata je po vrhunskim ribljim i drugim specijalitetima, a savršeno složene riblje plate najčešći su izbor naših zadovoljnih gostiju.

Sva jela u konobi pripremaju naši iskusni chefovi i to od uvijek svježih namirnica poput ribe i morskih plodova koje svakodnevno nabavljamo od lokalnih ribara. Zdrava mediteranska kuhinja temelji se među ostalim upravo na kvalitetnoj ribi i morskim plodovima, a kreativna riblja jela u konobi Jadruhi pružit će vam čitav spektar neponovljivih aroma i okusa.

 

Ako se ne možete odlučiti između brojnih ukusnih specijaliteta, riblja plata uvijek je pouzdan izbor s obzirom na to kako ćete istovremeno imati priliku uživati u više vrsta ribe, a svježi okusi Jadrana uz tradicionalne istarske začine iz vlastitog vrta i originalne recepture koje vjerno pratimo sasvim sigurno će zadovoljiti i najveće zaljubljenike u dobro riblje jelo. Plata u konobi Jadruhi sastoji se samo od svježe ribe, lignji, kapešanti, škampi, pedoči te domaće blitve.

 

Posjetite konobu Jadruhi i otkrijte zašto je riblja plata najpopularniji dio našeg bogatog menija. Rezervirajte svoje mjesto u našoj konobi i uživajte u tradicionalnim i modernim ribljim jelima, počastite se kvalitetnim vinima iz podruma vinarije Jadruhi i priuštite sebi i svom društvu gastro doživljaj koji ćete zasigurno pamtiti, a sve to po pristupačnim cijenama. Vidimo se u konobi Jadruhi!

 

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved