S konobom Jadruhi doživite Istru u njezinom najboljem gastro izdanju

Konoba Jadruhi u vlasništvu obitelji Šimonović već godinama je simbol vrhunske kuhinje, a svojom bogatom ponudom autohtonih i tradicionalnih istarskih specijaliteta neće baš nikoga ostaviti ravnodušnim, osobito jer su sva jela spravljena prema provjerenim starim recepturama.

kanoba jadruhi

Neki od prepoznatljivih istarskih delicija poput istarskog pršuta, raznih sireva ili domaće pašte pružit će vam nezaboravno iskustvo uživanja u hrani. Pored toga iskusni chef Marko pobrinut će se da od uvijek svježih namirnica poput šparoga, gljiva i tartufa, kao i najboljih komada mesa te ribe svježe iz Jadrana, priredi tanjur koji će zadovoljiti svačija nepca. Fuži s tartufima i carpaccio od boškarina samo su neki od specijaliteta kuće koje jednostavno morate probati.

 

Uvijek ljubazno osoblje konobe Jadruhi ponudit će vam veliki izbor domaćih slastica poput fritula i kroštula, kao i vrhunskih butelja vina iz vlastitog vinograda, odnosno podruma.

 

Uživajte u prirodi seoskog gospodarstva u blizini plaže, odmarajte se u odlično opremljenim sobama i prepustite se nezaboravnim gastronomskim putovanjima kroz istarsku kuhinju koja s konobom Jadruhi možete uvijek iznova iskusiti.

 

 

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved