Sezona vrhunskih specijaliteta s bijelim tartufima u konobi Jadruhi

Sezona bijelih tartufa sa sobom donosi već poznate i cijenjene istarske specijalitete konobe Jadruhi.

Tartufi su općenito jedna od najpoželjnijih namirnica u svakoj kuhinji, a mnogi se slažu kako je upravo bijeli tartuf posebna kulinarska delicija s obzirom na intenzivne i neodoljive arome i mirise koje pruža.

 

Istarski bijeli tartuf svake godine privlači sve veći broj domaćih i stranih gostiju koji, osim u traženju tartufa diljem Motovunske šume, najvećeg jedinstvenog prirodnog staništa bijelog tartufa, također uživaju i u raznim jelima koja se temelje upravo na izvornim okusima svježih bijelih tartufa.

 

S dolaskom jeseni i početkom sezone ovog tako neobičnog i posebnog gomolja, naš iskusni chef Marko predstavit će vam novi, originalni i kreativni meni temeljen na neizostavnim bijelim tartufima i ostalim svježim sezonskim namirnicama. Jela s tartufima dio su tradicionalne istarske gastronomske ponude koja će vas zasigurno oduševiti i impresionirati, stoga nemojte pretjerano dvojiti, već iskoristite ovo idealno vrijeme kada su upravo karakteristične arome i okusi bijelog tartufa najbolje izraženi.

 

Priuštite sebi i svom društvu posebne gurmanske užitke uz specijalitete sa svježim bijelim tartufima u konobi Jadruhi i doživite sasvim jedan sasvim drugačiji doživljaj uživanja u vrhunskoj hrani.

 

Kontaktiraj nas

Adresa: Jadruhi 11, Vižinada

Web: www.jadruhi.com

Mail: info@jadruhi.com

Telefon: Konoba: +385 52 446 184,  Marko: +385 91 798 35 11, Dario: +385 98 185 36 04

 

RADNO VRIJEME

Petak - Nedjelja

12:00 - 22:00 h

Obrt za ugostiteljstvo i poljoprivredu MARKO

Konoba jadruhi

Vl. Dario Šimonović

Jadruhi 11, 52447 Vižinada

Oib 74602481782

d.istra |  All copy rights reserved